UVIJEK TREBATE STAVITI KOCKU LEDA NA PLJESKAVICE KAD IH PRŽITE – RAZLOG ĆE VAS ODUŠEVITI!

Ništa u mojoj kuharici ne može pobijediti sočne hamburgere, ali ne zna svako kako napraviti najukusnije roštiljske hamburgere.
Primjerice, jeste li znali da kocka leda može učiniti čuda za roštilj?
Ovaj trik ćete sigurno zavoljeti!
Sljedeći put kad budete roštiljali i pržili burgere, stavite na sredinu pljeskavice kocku leda.
Također, bit će još boljeg ukusa ako stavite malo maslaca dok se prže – meso će biti dosta sočnije.

Kad budete roštiljali, trebate samo pola roštilja iskoristiti – stavite ugalj na samo jednoj strani roštilja i zagrijte tu stranu, a drugu ostavite hladnom. Gotovo meso možete staviti na hladniju stranu i tako će meso ostati toplo i svježe, i neće se previše ispržiti.
Posolite ribu – ovaj zaboravljeni trik uvijek napravi čuda: potopite ribu u slanoj vodi na 10 minuta prije nego počnete da je pržite.
Tako se riba neće raspadati na dijelove. Poprilično pametno, zar ne?

Koristite sok od jabuke – moj otac bi uvijek čuvao malo soka od jabuke u flašu sa raspršivačem i poprskao bi meso dok se pržilo. Uz ovaj trik, meso će biti savršeno mekano i ukusno.
Uz ove trikove za roštilj, sigurno ćete biti pravi majstor – i ako je ko ranije propuštao vaš roštilj (iz nekog razloga), definitivno će sve ostaviti i dati sve od sebe da dođe i okusi sočno meso koje ste vi pripremili.
Jeste li vi znali za ove trikove? Ima li još nekih trikova za roštilj koje vi znate – a da biste ih podijelili sa nama? Pišite nam svoje savjete i trikove u komentarima na stranici!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *